fetishfuns.net

Alle vi børn… 25. & 26. maj

Alle vi børn...

Hvordan var det at være barn i 1940’erne? Prøv det hele på egen krop; skole, arbejde, leg og spil.
Få en ordentlig opdragelse, når hele landsbyen er i børnehøjde!
Lørdag den 25. maj & Søndag den 26. maj

Der er fødselsdag hos brugsuddeleren og dejlige kager frister på det festdækkede bord. De voksne må spise løs, men børnene må kun smage én kage. Sådan var det også at være barn i 1940’erne! Kom og oplev hvordan det var at gå i skole, søndagsskole, hjælpe til derhjemme, lave sit eget legetøj, fiske med et bøjet søm og meget mere. Overalt i Andelslandsbyen er der aktiviteter for børn. Og hver gang børnene har udført en opgave, får det et lod til den store tombola. Her kan de vinde legetøj, som det så ud dengang.

Der er aktiviteter for børn begge dage kl. 10.30-15. Lodtrækning i tombolaen kl. 15.30.

Comments are closed.

fetishfuns.net
fetishfuns.net