fetishfuns.net

Kille & Kalle laver rigtig æblemost

Lørdag d. 13. okt. og søndag d. 14. okt. kl. 10.00-15.30

Kom og vær med til at lave rigtig æblemost. Der skal bruges mange æbler; røde, grønne og gule æbler. Har I selv æbletræer i haven, kan I samle æbler i poser og tage med på Nyvang.

Vi har en stor frugtmølle og en mostpresse. Så skal der arbejdes. Først skal æblerne vaskes og skæres i mindre stykker. Så skal det i frugtmøllen og hakkes. Til sidst hældes det hele i mostpressen og bliver presset sammen. Ud kommer den fineste, gyldne æblemost. Det smager fantastisk.

Du skal huske dine egne flasker, hvis du gerne vil have æblemost med hjem.

Når der er lavet æblemost, bliver der noget til rest; maste æbler! Det synes dyrene er rent guf! Køerne æder løs. Hønsene er også glade for det. Grisene må ikke få for meget, for så får de ondt i maven. Mon Kille & Kalle synes om det?

Alle børn under 8 år kommer gratis ind – voksne betaler entré.

Comments are closed.

fetishfuns.net
fetishfuns.net