fetishfuns.net

LEDIGE STILLINGER

Andelslandsbyen Nyvang søger studentermedhjælpere

Arbejdsområde

Andelslandsbyen Nyvang er et historisk oplevelsescenter/frilandsmuseum, som formidler andelstiden. Vi arbejder med spændende nye formidlingsformer så som storytelling, publikumsinddragelse, levendegørelse og historisk rollespil. Som Studentermedhjælp vil du komme til at arbejde med disse formidlingsformer til vores mange årlige store arrangementer samtidig med, at du til hverdag vil bistå ved undervisning og omvisning af vores besøgende skoleklasser. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med både personalet og vores frivillige.

Se mere om Andelslandsbyen her: http://adlbn.dk/ og her: https://www.facebook.com/AndelslandsbyenNyvang/

 

Stillingen som studentermedhjælper er på ca. 10t/ugen i gennemsnit. Arbejdet vil primært foregå i vores åbningssæson (april-oktober samt et julemarked), men der vil også være nogle enkelte vagter udenfor sæsonen. Der må påregnes arbejde i ferier og weekender.
Da arbejdspladsen ligger i Holbæk garanterer vi min. 3 timers betaling uanset vagtens længde. Det er nemt at komme til Holbæk. Med regionaltoget kører du direkte til Holbæk station. Det tager 45 minutter fra Københavns Hovedbanegård og 30 minutter fra Roskilde station. Fra stationen er der blot en kort cykeltur på 4 km.

 

 Kvalifikationer

Vi forventer

  • at du studerer etnologi, historie, kulturformidling, museumsstudier, en humanistisk bachelor, læser til lærer eller anden relevant uddannelse
  • at du har bestået første år
  • ikke er bange for at lave ansigt-til-ansigt formidling overfor publikum i historisk dragt og rolle.
  • at du kan arbejde selvstændigt og kreativt med udførelsen af forskellige formidlingstiltag.
  • at du kender til eller har interesse for andelsperiodens og dens relevans i nutiden.
  • at du er en udadvendt og samarbejdsorienteret person, der trives i en travl hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver, engagerede kolleger og mange frivillige ildsjæle.

 

Tiltrædelse 1. april 2018

 

Spørgsmål rettes til
Formidlingsinspektør Line Jandoria Jørgensen, tlf.: 23832057, lj@andelslandsbyen.dk

Ansøgningsfrist: onsdag den 28. februar 2018 kl. 12 til lj@andelslandsbyen.dk

 

Comments are closed.

fetishfuns.net
fetishfuns.net