fetishfuns.net

Koncert med sangerinde Inger Petri

Koncert i kirken i Nyvang søndag den 22. april kl. 14.00

Inger Petri kommer fra Brorfelde ved Holbæk. Har sunget det meste af sit liv. Efter 30 år i finanssektoren blev hun i 2016 selvstændig livscoach i stress, sorg, kriser og andre større forandringsprocesser i livet. Ved siden af sin coachvirksomhed er Inger sangerinde og det udøver hun til kirkekoncerter, private fester, barnedåb, bryllupper og begravelser.

Inger bliver på klaver akkompagneret af Jesper Adorján Ankjær. De to har samarbejdet i mange år.

Repertoiret strækker sig over danske viser, musicals og operetter. Ingers sangvalg, har som regel en personlig betydning for hende og udspringer af og afspejler oplevelser og hændelser i hendes liv. Sang og musik skaber magi og power og det er en unik måde at åbne, reparere og justere vores følelsesliv på. Det er genvejen til hjertet, nærværet og NU’et. Oplev en koncert, hvor hjerterne åbnes og salen emmer af kærlighed, nærvær og samvær og hvor du går derfra med smil på læben og gode sange i ørerne, som du nynner på vej hjem – simpelthen fordi du ikke kan lade være, siger Inger.

Vi glæder os til en dejlig eftermiddag sammen med jer.

 

Comments are closed.

fetishfuns.net
fetishfuns.net