fetishfuns.net

Gratis standplads!

 Tilbage til 1950’erne – vintage, veteranbiler og svingende asfaltbal

GRATIS standplads!
Til dig, der sælger vintagetøj eller vintageinteriør og -kuriosa

D. 16 Juni vil det emme af den farverige ungdomskultur fra 1950’erne med dens mad, musik, mode, motorkøretøjer og moral. Stemningen fuldendes med amerikanerbiler & vintageboder.

Er du interesseret i at have en stand til Farlig Ungdom, så kontakt formidlingsinspektør Line Jandoria Jørgensen på lj@andelslandsbyen eller 23 83 20 57

 

Betingelser og anden information:

Varerne i boderne:
Farlig Ungdom er først og fremmest et arrangement, der skal formidle kulturhistorie til vores publikum. Særligt 50’ernes nye teenagekultur med den nye mad, musik og mode, som den bragte med sig. Vi vil også gerne vise, hvordan det var anderledes end det, der var før – og de ældre generationer. I forhold til salg af varer til arrangementet er det derfor også vigtigt for os, at boderne er så historisk korrekte som muligt – både i udseende og i vareudbud! Altså skal varerne, der sælges i boderne, være fra tiden – eller kunne have været det. Det må altså gerne være repro, men noget, der også kunne være solgt dengang – både i snit, mønster og farver/print.
Det må også gerne være fra årtierne før

Arrangementet begynder kl. 12.00 og kører helt frem til sent på natten med fest og live band. Planen er at bodholderne holder åbent fra kl. 12.00 til så langt ud på aftenen, I orker. Sidste år have vi 1200 gæster, og vi forventer endnu flere i år.

Det er GRATIS at være bodholder til arrangementet. Til gengæld håber vi, at I vil reklamere for arrangementet blandt jeres kunder, i butikken, på Facebook mm.

Vi kan stille begrænsede pladser til rådighed i telte, som af udseende er historisk korrekte for tiden. Har I sådan noget selv, er det også muligt at medbringe eget telt.

 

Comments are closed.

fetishfuns.net
fetishfuns.net